Nuffnang Ads

Saturday, April 23, 2011

saya mabuk !

Alasan tidak update blog yg kini semakin kesepian kerana saya ditimpa 'mabuk laut' walaupun tidak berada di lautan tetapi itu yg sedang saya alami .


Hehe gler wehh pening tgk skrin .. rasa berpinau-pinau.Adakala okey adakala badan tidak tahan lagi.Tambah pula , lepas makan muntah dan lambat makan atau tak makan sampai masuk angin pun lagi teruk muntah.


Buat masa ni tak mengidam apa-apa makanan yang pelik-pelik.Cuma yang pelik mengidam nak shopin baju yang mahal lagi cantik dan pergi makan angin .hehe boleh??Sebab mkn angin saya tidak loya malah lebih suker!!

Ni baru dua bulan ngandung dah ngidam shopin-shopin,mkn angin ..agak-agak lau dah masuk bulan bulan seterusnya .. boleh jadik ngidam nak kete baru x? hehe


Buat suami tercinta .. terima kasih sgt memahami sepanjang trimeter pertama i ini.U layan kerenah I .. u tolong i kemas umah ,u tolong i masak,u manjakan i .. I sgt bertuah kerana miliki suami seperti u ..Maafkan juga perangai i yg adakala memualkan kan ,marah tak tentu pasal.Insyaallah sebulan lagi akan berada di zon selesa ..

No comments:

Post a Comment